Marianne-Jacobsen1-venstre-fritlagt

GRATIS WEBINAR

til alle energielskere

Sådan opnår du det, du ønsker dig i livet som spirituelt menneske, med denne urgamle metode, ved kun at bruge 8-10 min. på dig selv hver dag

(uden at skulle forlade din sofa)

Er det dig??

Du er flad, nede på batterierne, lider af forskellige småskavanker - og ønsker du kunne gøre noget selv.

Din første tilgang er måske ikke små hvide kemisk fremstillede piller, men en ide om at din krop kan meget selv - du er måske bare ikke lige helt klar over, hvad det er du skal gøre.

Du behøver ikke at lede videre!

På dette webinar vil du få flere teknikker til at styrke dig selv ren energetisk.

Marianne-computer,-hvid-ramme-1200px

Jeg vil vise dig 3 hemmeligheder

#1

Metoden (en urgammel, alle bør kende) til en gang for alle at opnå glæde, overskud og sprudlende energi

#2

Hvorfor dine tidligere forsøg ikke har virket, og hvorfor de vil gøre det nu

#3

Hvordan du får omprogrammeret dine energier med kun en lille indsats 8-10 minutter om dagen

Hvad siger de andre?

Energi Terapi

“Tak fordi din tilgang er så legende, rummelig, åben og ufordømmende. Det gør, at jeg er fri og ikke behøver at dømme mig selv. ”

Energi Terapi

“Marianne deler gavmildt ud af sin store viden om energien og dens veje i kroppen, og formidler det både fagligt og humoristisk.”

Energi Terapi

“Jeg havde under ingen omstændigheder forestillet mig at de teknikker ville gå så dybt. Og så gør det jo det hele endnu bedre, at Marianne er en fantastisk formidler. Det er meget tydeligt, at hun ved, hvad hun har med at gøre.”

Energi Terapi

“En fantastisk time med masser af viden - også om kvantefysikken! - og en øvelse, jeg helt sikkert vil tage til mig hver dag. Der må helt sikkert være mere end det.”

Energi Terapi

“Jeg må indrømme at jeg havde min skepsis for det lidt “spacy univers”, men jeg kan ikke sige andet end at Marianne er en fantastisk og professionel kvinde, som har hjulpet mig utroligt meget. Jeg har fået mere overskud i hverdagen, mere livsglæde og mere gåpåmod.”

Energi Terapi

“Jeg kan absolut anbefale Marianne, som i min øjne både er et dejligt menneske og en fantastisk terapeut.”

Energi Terapi

“Jeg har også fundet ud af, at ved at blive guidet igennem kroppens energier, kan man blive en sundere og gladere version af sig selv. Jeg fandt en engageret, kærlig og omsorgsfuld vejleder i Marianne, som jeg varmt kan anbefale.”

Energi Terapi

“Det flyder fra Marianne med brugbar visdom og energi øvelser. Jeg har virkelig fået noget med hjem, jeg kan bruge til noget hver dag.”

Om Marianne Jacobsen

Marianne-Jacobsen2-fritlagt

Drivkraften bag det hele

Jeg hedder Marianne Jacobsen og har i rigtig mange år været fascineret og meget nysgerrig omkring den alternative verden. Fordi jeg kunne se, at den havde så meget mere at byde på, end hvad øjet lige kunne se. Fordi påstanden om, at vi allesammen består af energi og indeholder det hele, var en påstand, der skulle undersøges.

Jeg tror på, at vi alle sammen er en del af universet - at vores krop og sind hænger sammen. Og derfor er det i min optik så vigtigt, at vi arbejder med vores egne energier og lade vores kroppe hjælpe til med at hele sig sig selv. Denne vej frem taler virkelig til mig fremfor for eksempel bare at tage en pille og symptombehandle.

Derfor arbejder jeg nu som energimediciner, healer, tankefeltterapeut og akupunktør.

Glæd dig til dette fantastiske webinar,
som du vil forlade beriget og energifyldt!

Chakrawebinar-banner-webinarjam