Bog: Skab balance i dine chakraer - en energimedicinsk guide til healing

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Customer
Add to your order

Fragt (bog)

Vælges denne ikke, afhentes bogen hos
Energi-Terapi v/ Marianne Jacobsen,
Stubtoften 8, Ganløse, 3660 Stenløse

DKK 49

7-chakrakrystaller-med-tumalin

Chakra luksus krystal sæt, 7 flotte krystaller

Arbejd videre med dine chakraer ved brug af disse 7 flotte krystaller, en til hvert chakra. brug dem aktivt, eller bær dem i lommen.

Rød Jaspis, Rod Chakra:

Giver mod til at tage konsekvenserne af de risici, der følger med utraditionelle handlinger, udtalelser og gøremål. Giver jordforbindelse.  

Karneol, Hara Chakra:

Karneol giver energi og overskud. Den stimulerer din kreativitet, og hjælper dig med at formulere dig klart og tydeligt. Giver en stærk følelse, af at alt kan opnås. En generel god healer. 

Citrin, ÆGTE, Solar Plexus Chakra:

Eksamenssten. Øger selvværdet. Giver overblik og fremmer evnen til at være realistisk.  Giver mental klarhed, selvtillid, viljestyrke og psykisk styrke.

Rosakvarts: Hjerte Chakra:

Den beroligende effekt fra den blide rosa kvarts hjælper enhver, der lider af følelsesmæssige sår. Den formidler en udvikling af kærligheden til sig selv, gennem hvilken man samtidig lærer at elske andre ubetinget.

Sodalit, Hals Chakra:

Den øger intelligens og rationalitet, fremmer objektivitet og nye perspektiver og bringer harmoni mellem det bevidste og det ubevidste. Den symboliserer viden og kommunikation samt stimulerer tanker og giver mental klarhed, effektivitet og logisk sans.

Bjergkrystal, Pande Chakra (og Krone):

Mesterhealer.  Vidunderlig krystal til meditation og healing. Bringer balance og harmoni i alle chakraer.

Ametyst, Krone Chakra (og Pande):

Åbner og aktiverer Krone Chakraet, afbalancerer de fysiske, følelsesmæssige og mentale energier og åbner op for din spiritualitet. Stenen er velegnet til meditation og hjælper sjælen til at overgive sig til det Højere Selv. 

DKK 236

Chakra armbånd 1-1

Chakra armbånd med 7 krystaller (eller ankelkæde)

Smukt armbånd med krystaller i de 7 chakra farver.

Kan også bruges som ankelkæde.

Længde: 21cm + kædeforlænger

Krystaller: Bjergkrystal, Ametyst, Sodalite, Grøn Aventurin, Tigerøje. Rød Aventurin, Rød Jasper

DKK 119.20

Order summary

Forside-Spiralbog,-Skab-balance-i-dine-chakraer---en-energi-medicinsk-guide-til-healing-(uden-pris)-til-katalogside-700x380

Bog: Skab balance i dine chakraer - en energimedicinsk guide til healing

Lær at aktivere dine 7 chakraer, og føl dig bedre tilpas i din egen krop med bogen “Skab balance i dine chakraer - en energimedicinsk guide til healing"

Forside-Spiralbog,-Skab-balance-i-dine-chakraer---en-energi-medicinsk-guide-til-healing-(uden-pris)

Ved hjælp af energimedicinske teknikker, lærer du i bogen “Skab balance i dine chakraer” at teste og afbalancere dine (og dine klienters) chakraer. Du lærer dine 7 primære chakraer at kende, så du kan finde ud af, hvornår de har behov for at blive balanceret. Du får en masse lette metoder til at afbalancere, til at bruge energiøvelser samt krystaller og æteriske olier til dine chakraer.

Mit mål med bogen er, at den skal være nemt for dig at læse og let gå til - så du kan overskue at starte på arbejdet med dine chakraer - selv på de dage, hvor overskuddet og energien er i bund.

Få fingre i bogen og kom i gang med det samme

Så du også kan få dine chakraer i balance og blive en bedre udgave af dig selv - med mere overskud og bedre fokus i hverdagen.

Pris kr. 298,-

+ 49kr i fragt

Nyd chakrasystemets tidsløse lære for at få ro i sindet, bedre fysisk og mental sundhed og en følelse af opfyldelse og formål.

Nøglen til optimal sundhed og velvære eksisterer allerede os i bl.a. i vores kraftfulde energicentre kaldet chakraer. Gamle kulturer har i adskillige tusinder af år forstået den hellige helbredende kraft chakraerne indeholder. Det er de kraftcentre, der forbinder din fysiske krop og energiens verden. Ved at udnytte kraften i dine chakraer kan du leve sundere, bedre afbalanceret og blive en bedre udgave af dig selv.

I ”Skab balance i dine chakraer – en energimedicinsk guide til healing” får du ikke bare kendskab til hvert af dine 7 hovedchakraer, men også hvordan du selv kan energiteste og aktivere de chakraer, der måtte være kommet ud af balance. Energiekspert Marianne Jacobsen tilbyder også daglige øvelser for at vise os, at sand forebyggelse ikke kun stammer fra de måder, vi plejer vores krop på, men også på de måder, vi bruger vores energi på.

Det helt unikke i denne bog er delen, der beskriver Energi Medicin teknikkerne til at energiteste og afbalancere chakraerne, både overordnet set samt de syv lag i hvert chakra. Hvilke faldgruber der er, og hvordan de energetisk rettes op igen. Bogen kan både bruges af behandlere og til egen behandling.

Bogen er nem at gå til og opdelt i tre dele, hvor du i Del 1 først kan læse generelt om chakraer. I Del 2 får du en grundig beskrivelse af hvert chakra og idéer til, hvordan du kan afbalancere både ved hjælp af meditation, krystaller og æteriske olier. Del 3 deler ud af, hvilke Energi Medicin teknikker du kan bruge, til både til at behandle dig selv og eventuelle klienter. Du vil lære at energiteste dig selv - og andre - for ubalancer i chakraerne. Du får tillige flere energiøvelser, som du kan bruge til afbalancering af dem. Bogen er interaktiv, da der ved mange af øvelserne er oprettet QR koder, du kan scanne på din telefon og se energi øvelsen. 

Kommentarer-fra-facebook-chakrabog

DKK 238.40
Total due DKK 238.40

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.