Chakra krystal sæt, 7 flotte krystaller

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
7-chakrakrystaller-med-tumalin

Chakra krystal sæt, 7 flotte krystaller

Dette krystalsæt hjælper dig med at afbalancerer og arbejde med dine 7 primære chakraer, både samlet og individuelt. De er gode at bruge til chakra healing, både når du arbejder på dig selv og på en klient.

Luksus chakrasten med udvalgte store krystaller, 2-5cm.

I en lille økologisk cremefarvet bomuldspose med snøre.

Sættet består af: Bjergkrystal spidser, Ametyst bånd, Lapis Lazuli, Grøn Aventurin, Tigerøje, Karneol og Sort Tumalin.


Sort Tumalin, Rod Chakra:

Bringer lykke, held, optimisme, klartænkning og renser sindet for forstyrrende tanker. Kendt for at være en af de mest effektive og kraftfulde sten, der kan helbrede og beskytte fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt. Styrker velvære. Effektiv til at holde uheld og negativitet på afstand. Giver en solid jordforbindelse når livet bliver for overvældende. Sikrer at andre mennesker ikke kan trække energier eller efterlade negativitet og dårlige energier. Forbundet med balance mellem lys og mørke. Kan fjerne sorg, frygt samt negative tanker og handlinger samt transformere negativ energi.

Karneol, Hara Chakra:

Karneol giver energi og overskud. Den stimulerer din kreativitet, og hjælper dig med at formulere dig klart og tydeligt. Hjælper med at stimulere initiativet og ophæver apati og passivitet. Den er specielt god til at skabe den fysiske energi, der er nødvendig for at reagere ved følelsesmæssige udfordringer. Karneol siges at afhjælpe følelsesmæssig sorg. Hjælper med forankring til Jorden og virkeligheden. Virkelig god stabilisator i et travlt og kaotisk liv. Mulighed for at nyde livet til trods for udfoldelser med strenge krav til sind og krop. Giver en stærk følelse, af at alt kan opnås. En generel god healer.

Tigerøje, Solar Plexus Chakra:

Tigerøje repræsenterer magt, mod og frygtløshed som hos tigeren. Stenen fremmer personlig styrke, overblik, tryghed, hurtighed og klarhed i tanker. Stenen får sandheden frem, og hjælper med at handle og lære af egne fejl. Stenen hjælper med koncentration og fokus, og virker dermed godt mod indlæringsvanskeligheder. Tigerøje er som benzin på din indre flamme, når der er mål, du vil opnå. Den handler om dit personlige lederskab, om at opnå dét, som du sætter dig for, uden at lade forhindringer og frygt holde dig tilbage. Tigerøje har den stærke og positive solenergi, som forbinder sig til dit Solar Plexus chakra.

Grøn Aventurin: Hjerte Chakra:

Grøn Aventurin styrker dit held i alle livets aspekter. Den giver dig selvtillid og en afslappet ro til at se livet fra sin bedste side. Du får overskud til at tage kalkulerede risici og prøve nye veje. God mod depressioner og opfordrer til et lyst og entusiastisk syn på livet. Skaber overflod og eventyr. Giver lethed og sunde tanker. Styrker troen på livet og det universelle. Hjælper godt på vej i kærlighedslivet og bringer nye eventyr. Sikrer at der altid er penge til dagen og vejen. Giver troen på, at alle befinder sig på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt. Den beskytter Hjerte Chakraet.

Lapis Lazuli, Hals Chakra:

En dybblå krystal med gyldne eller hvide flager. Lapis hjælper til en udvidelse af bevidsthed og intellektuelle evner. Styrker positive tanker samt hukommelsen. Fremmer kritisk tænkning og er en god energigiver. Hjælper med intellektuelle analyser, problemløsninger. Generering af nye ideer. Hjælper med at være objektive i sager, der omhandler os selv. Styrker immunsystem, bruges ved søvnløshed, svimmelhed og træthed. Aktiverer en ny følelse af bevidsthed og mental klarhed, der er nødvendig for effektiv kommunikation med andre.

Bjergkrystal, Pande Chakra (og Krone):

Mesterhealer. ”Hvad du ønsker, skal du få”. Vidunderlig krystal til meditation og healing. Bringer balance og harmoni i alle chakraer. Åbner hjertet og sindet til en højere kraftfuld vejledning. Øger kommunikationen med åndelige vejledere, mestre og engle. Hjælper med at tiltrække kærlighed, velstand og næsten alt, hvad hjertet kan begære. Giver dig mulighed for at udnytte dine talenter og muligheder fuldt ud. Øger koncentrationen og hukommelsen. God til udvidelse af bevidstheden. Den bringer harmoni og balance i dit liv.

Ametyst, Krone Chakra (og Pande):

Åbner og aktiverer Krone Chakraet, afbalancerer de fysiske, følelsesmæssige og mentale energier og åbner op for din spiritualitet. Stenen er velegnet til meditation og hjælper sjælen til at overgive sig til det Højere Selv. Hjælper med at træffe de rigtige beslutninger og giver mod til at stå ved dem. Ametyst kan hjælpe dig med at åbne dit Tredje Øje og Krone Chakra for Universets energi og aktivere dine clairvoyante evner. Giver bedre søvn, beskytter mod mareridt  og rigtig god til meditation. Bringer fornyet styrke og indsigt, når situationer ser uoverskuelige ud. Dens budskab er ”Lad os vandre i tillid”.


Du kan arbejde med dette sæt, når du mediterer ved at lægge krystallerne på de enkelte chakra eller lægge dem under eller ved siden din meditationsplads. Bruger du dem til healing på dig selv eller på andre, anbefaler vi at du placerer den relevante krystal direkte på det chakra punkt du arbejder med eller på alle 7 chakra punkter samtidig.

DKK 236
Total due DKK 236

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.