Healer stav, Selenit, 16cm, 110-140gr

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participant
Add to your order

Fragt

Vælges denne ikke, afhentes varen hos
Energi-Terapi v/ Marianne Jacobsen,
Stubtoften 8, Ganløse, 3660 Stenløse

DKK 49

Order summary
Healer stave selenit, 2 under ender

Healer stav, Selenit, 16cm, 110-140gr

Selenit er en stærk sten, der er meget healende og rensende, og den er ideel til at rense din aura. Den kan fjerne negativitet og dårlig energi og skabe et guddommeligt lys. Den kan rense og løfte energien i ethvert rum – og kan endda bruges til at rense andre krystaller.

Giver evnen til at kunne gennemskue tingene. At kunne se hvad der ligger bag. Giver klarhed og muligheder for at få adgang til tidligere liv såvel som fremtidige liv der er sandsynlig på nuværende tidspunkt. Batteri oplader for andre sten. Styrker ryggen og gør musklerne mere smidige.

Selenit giver klarhed til tankerne, beslutsomhed og opmuntrer dig til at udvide din opmærksomhed til dine omgivelser.

En helende sten, der hjælper dig med at slappe af både fysisk og psykisk. God mod spændinger og tankemylder.

Det er et rent råmateriale fra naturens side, og derfor er der ikke nogen der er perfekt, eller fuldstændig ens – det er det smukke i det uperfekte. Variationer i farver og form gør hver enkelt unik.

Selenit er en ret stærk oplader både på det fysiske, det psykiske og det spirituelle plan. Den er “renhed”, sandhed og alt hvad der er ufordærvet.

Det er mineral, og den arbejder stærkt i enhver situation. Den så at sige går helt ind til benet. Hvis du har brug for at bearbejde oplevelser fra tidligere liv, og rette fokus på fremtiden, kan selenitten hjælpe dig.

Jeg bruger den selv rigtig ofte på klienter med “beton i ryggen”, idet den er god til at opløse spændinger. Jeg masserer og trykker på ryggen mellem hver hvirvel, så begynder spændingerne at slippe. Her er den rigtig god, idet den er rund i begge ender, dvs. det er nemmere at trykke ned på ømme steder. Brug den både på dig selv og på dine evt. klienter.

Du kan meditere på den, og få klarhed og åbning af dine sanser, således at du vil være i stand til at se og forstå.

Dens energi er som en oplader og du kan bruge den til at hjælpe dine andre sten. Læg Selenitten over en mat og energi”flad” sten, og selenitten vil heale stenen.

Selenit kan anvendes ved næsten alle sygdomsforløb og alle former for energiarbejde, hvor modtageren og giveren virkelig vil mærke hvad det vil sige at arbejde med energier og hvad det kan bringe frem.

Tag en krystal staven i hånden og visualiser hvordan ren energi gennem kronen chakraet flyder ind og hvordan alle dine spændinger og bekymringer forsvinder gennem stenen.Også smertefulde erindringer kan fjernes fra dit system.
Selenit arbejder primært på din aura, den øger energi flowet i auraen. Den aura som er grå, diset og plettet heales.

Selenit er egnet til at arbejde på renhed og lysstyrke, og holde dem på plads. Den lyse selenit kan bruges til at holde mørke kræfter væk . Skygger og mørke, vil blive fjernet. Problematiske situationer undgås

DKK 119.20
Total due DKK 119.20

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.